8/14/2007

Eläinystävien esittelyaika


Tänään siis vuorossa elläinkavereiden esittely. Mä nyt en oo mikään kaikkien kaveri niin lista ei muodostu kauheen pitkäksi, koska valitsen kermat päältä. Toi mami aina ihmettelee miten vaan jotkut koirat iskee muhun muuttaen mut lampaaksi, maailman hellimmäksi ystäväksi, kun taas toiset koirat saa mut näkeen punasta. Sit mä heittelen ilmoille ärräpäitä,jos ei oikeen seura kiinnosta, ja siirrytäänkin aina pois sillasesta seurasta. Niin ja mami luokittelee mut koulukiusaajaks, jos meinaa jokin koira on sillanen pelkuri ja karkuilee mua, niin mä oikein innostun provosoimaan sitä pelkoa, yritän dominoida niitä toden teolla.

Joskus toi on miettinyt et mistä ne mun reaktiot johtuu. Sukupuolesta-ei. Rodusta-ei. Lähestymistavasta-ei. Iästä-ei. Eli ei se oo ihan viel päässy selville mun ajatusmaailmasta, vaiks tuntuuki et se lukee meikäläistä ko avointa kirjaa.
No niin, mutta niihin eläinkavereihin..












Tässä komeilee possu.(siis rodultaan se on kuulemma kissa mut mä en usko sitä, kissat on pelottavia) Hän asustelee mamman ja pappan luona se yhden paholaiskissan-naskalin kanssa. Possun kanssa voi vetää hirsiä(on muuten sen lempihommaa) ja joskus innostutaan leikkimäänkin. Tai siis Possu makaa selällään heiluttaen tassuja ja mä juoksen sen ympärillä tuhisten. Joskus se sa mussa laukeemaan sillasen jörkyttävän energiakohtauksen ja täytyy purkaa se juoksemalla ympäri kämppää sutien-pois alta risut ja männynkävyt. Sitten vielä siihen naskaliin. Se on paholaisen lapsi. Varmasti sillä on aina mielessä mun tappaminen, mä en uskalla edes liikahtaa kun se on näköpiirissä, käännän katseenikin toiseen suuntaan, ja jos mahdollista yritän matalana huomiota herättämättömänä hiipiä, jonkun pelastavaan syliin. mähän oon 25 kilonen sylikoira.
Mambo, toscha ja salsa aka. pelkuri, paska ja kiimanen narttu. Eli vähän selitystä. Nää kolme on mamin siskon kissoja. Kaikki on ihmeen säyseitä. Ei koeta tappaa, mut tulee kyllä iholle. Siitä yhestä mustasta en tiiä, se on välillä vähän arvaamaton, niin sitä ei kauheesti kannata lähestyä, jos onki huono päivä. Nyt se on kyllä vähän arempi, ko joku tappajakissa oli senki kimppuun käynynnä. Mambo ois heti mun frendi, mutta sillä on jotain mamia vastaan. Mami on kuulemma liian kovaääninen ja pelloottava niin se viettää usein aikaansa vaatekomerossa kun tullaan visiitille. Hetkeks se näyttäytyy, mut katoaa taas onkaloihinsa. Salsa on aina ihan frendi, paitti sillon ko sillä on "nee" päivät, taikka pennut kotona. Sillon me jätetään vierailut viereilematta, ko sille ei mee perille että me ollaan kilttejä ei tehä mitään. Ei tultu tappoaikeissa. Kerran päästiin pentuja kattomaan, mut ne naperot tais pelätä mua, vaikka koetin taas liikkua mahollisimman matalasti, mut siellä ne piti jotain moottorikerhoa sängyn alla.
Sitten mun viha rakkaus suhde. Vaikka oonkin tyttö, niin mun rakkauven kohde on kans naikkonen. En kauhiasti noista uroksista välitä. Vaikka isäntäni tokaski kerran sillasen nähdessään - Pian täytyy toinen tollanen hankkii, munat ja kaikkee.
Mutta niin Rusti on mun bestis. Me välillä joudutaan vähän selvittelemään välejä, niinku kunnon suhtees kuuluu, riidat on vaan hyväks, mutta osataan me sopiakkin. Välillä leikit on liian rajuja ja kuulostaa siltä et me tapettas toisiamme, sillon noi tuleeki rauhottelemaan meitä, mut sit taas painitaan ja nylkytetään toisiamme kun lepytään. Me keksitään yleensä omaa hauskaa ja annetaan noille omistajille pikkasen mietittävää, kerran mökillä me juostiin tuntikausii pihalla. Muut meni jo sisälle ja kerranki saatiin vaan ulkona juosta(piha kyl oliki siin kunnos sitten) oltiin naapurin kalatkin syöty, paljastuttiin kamalasta kalan lemusta yöllä reissulta palattuamme..Näkisittepä kun meiän mami taluttaa meitä yhtäaikaa. Se valjakko kannattaa kiertää kaukaa.(me tarvitaan kaks taluttajaa) Sillon on narut ja plasmat mamil sekasin, meinaa korvia ei löydy, eikä mitään tapojakaan.












Tässä vielä randy, joka oli kerran meillä hoidossa yötä. Se on sen verran letkee kaveri, että taitaa tulla toimeen kaikkien kanssa. Me taisteltiin koko yö ja mamilla meinas mennä hermo. Lopulta se pisti molemmat nukkumaan eri puolille sänkyä. Kyl me pari kertaa karattii yöl olkkariin leikkimään..Tavataan sitä välillä tuolla lenkeillä, mut ne on kuulemma muuttamassa..hö.

Siinä tältä päivältä.. suunta ulos ja aurinkoon!!