9/01/2007

Ihmiset on julmia



Oltiin järkyttyneitä dokumentista koiratappeluista. http://www.yle.fi/silminnakija/juttu.php?tunnus=438
miten ihmiset voikaan olla noin julmia. Jotain niin järkyttävää, että tuonlaistakin tapahtuu..
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/panorama/6962563.stm

8/31/2007

huhua liikkeellä..

Kukkuu. Tänään tultiin rannalta.Siellä ukkosti ja satoi vettä. Vaikka olenkin tällainen kova vartija ja pidän ihmiset aisoissa, niin luonnonihmeille en mahda mitään. Heti kun kuului tänäänkin jyrähdys, siirryin mahdollisimman turvalliseen paikkaan eli sängyn alle. Sinne ei jyrinät ja sateet yllä, siellä oon turvassa. Pari kertaa mami pakotti pissalle. Ei se taida tajuta, että ei naiset tykkää märästä. Otin pari juoksuaskelta, jalka ylös, ja hommat hoidettua äkkiä sisälle takaisin. Väistellen lätäköitä tietysti. Ehtisin pikkasen kastua ja täytys putsata taas sisälle päästyä koko turkki nuolemalla ja rapsuttelemalla. Vesi, yöks.
Välillä mami kävi tarkastamassa sängyn alla, että olin täysissä voimissani. Siellä mä tärisin ja mami veti mut sieltä hetkeks rapsuteltavakseen. Hyvä että pysyin tärinältä pystyssä, sen verran paniikissa olin. Koko pötkäle heilu vaan pelosta.Mä en voi käsittää miten mami vaan uskaltaa siellä kävellä vaikka taivas meinaa pudota niskaan. Nooh, saan siitä välillä voimaa, ja uskaltaudun katsomaan mitä se mami siellä välillä touhuilee, ja siitä mut palkitaankin aina rapsutuksilla.
Niitä huhuja. En tosiaan tiedä mitä täällä tapahtuu, mutta mami on ostellu kirjotuspaperia, kyniä vihkoja, mappeja..hmm. mitäköhän se merkitsee. Reppuakin se on ettiny. Tänään se toi kotio jotkut saappaantapaset. Se on hyvä merkki, taidetaan olla lähössä jonnekin missä saa paljon ulkoilla, muuten se tois kotio vaan korkkareita ja hepeneitä, jos täällä kaupungissa vaan pyörittäis. Mun mami meinaa taitaa olla kanssa tollanen muotifriikki.


Jostain eläinlinjasta mamin oon kuullu puhuvan. Jokin eläinhoitokoulu, missä on hyvät maastot ja puistot, eli koiranelämää. Taitaa olla taas kulta ajat meikäläiselle tulossa. Isukki ei kauhiast tykkää, että sinne kuulemma ollaan menossa, kun sit viikoilla nähdään vähemmän. Auto on keksitty, niin tullaan kuulemma, sillä aina kotio käymään. Ja viikonloput ollaan aina kaupungissa kuulemma.Pääsee noi vanhemmat juhlimaan yhessä, ja mäkin nään sit isukkia enempi!se on vieläkin siellä vihreissä.

Ei mulla oo huolen häivää siis. Mami meinaa huolehtii kaikesta. Se pakkaa, miettii mitä tarvitaan, suunnittelee ja mä vaan oleskelen ja lötköilen, ja seuraan sitä minne ikinä se mua haluaakinviedä. Mulle on aivan sama mihin mennään kunhan mennään yhdessä.<3>

8/26/2007

syksyä ilmassa..

Nii se on syksy..Tässä kuvassa isukki on lähössä sinne vihreisiin..mä osotan mieltäni enkä kato kameraa tai muutenkaan kuuntele mitään..mulla meinaa on kuudes aisti ja tiiän aina kun isukki on taas lähdössä ja seuraan sitä kaikkialle.Jos se sattuu iskemään peppunsa maahan tuolille tai vessaan niin mä mahollisuuksien mukaan istun sen sylissä heti, ettei vaan pääs karkaamaan. Mutta aina se jollain keinolla keplottelee ittensä sinne bussille..sit mami ja mä jäädään aina surkeina kotio sitä odottamaan..


Pari viikkoa sitten mami vei mut johonki ihme paikkaan. Siellä oli huone täynnä kissoja ja koiria, mutta plääh, en mä päässy ees tekeen niiden kanssa tuttavuutta. Siinä istuttiin ko kanat orrella ja ootettiin et jokanen vuorollaan kutsuttiin sinne huoneisiin.Mut mä en tiennu mikä mua odottaa.. Vihdoin huudettiin miina ja mä säntäsin ovesta sisään vauhdilla. Heti huoneeseen päästyäni tajusin vanhasta muistista et ei hemmetti, tää ei oo nii kiva paikka..ja samantein ne nappas mut syliin ja nosti pöydälle.Mul iski korkeen paikan kammo ja vaiks se nainen koetti mitä vaan tehä mulle niin mä seisoin liikahtamatta ja suutani avaamatta..muka hampaat piti tarkistaa.Sit yhtäkkiä niskas tuntu pisto, saamari se tunki jotain mun niskaan. Heti ko se pääst irti ni mä ponkasi alas pöydältä ja mami sai mut ilmasta kiinni, etten telonu itteeni. Eli kuulemma rokotus suoritettu.




Nyt ko me joudutaan mamin kanssa kahestaan oottelemaan et toi meiän perheen mies tulloo kotia, niin me ollaan touhuiltu vaikka mitä. Tällä hetkellä me avustellaan tuolla yhdellä biitsillä. Mami hoitaa siellä aluetta ja mä toimin henkeen ja vereen vartijana..mun mamiin ei kosketa..mieluusti pysytään jopa monen metrin päässä. Mä pelottelen ne murinalla ja haukunnalla pois näköpiiristä heti kun havaitsen uusia tulokkaita.Mulle ei ryppyillä. Jotkut lapset saa tulla rapsuttelemaan, mutta jotkut häädän kyllä kauemmas varottavalla murinalla..Mä kun en oo tosiaan kaikkien kaveri.

Torstaina oli biitsillä onnepäivät, kun yhtäkkiä vieraiksi tuli appivanhemmat ja mamma ja pappa.Kaikki tuli kerralla ja toi mulle vaikka mitä herkkuja ja rapsutuksia.Istuin vuorotellen jokasen sylissä. Mikä onnenpäivä.<3

Mutta Nyt me kuulemma taas lähretään biitsille, että so loong ja sii juu later.ps.Tällain mä vallotan sylit:)